Appartement te huur € 700

Sint-Paulusstraat 27 2000 Antwerpen 1 1 76 m²

Beschrijving

Trendy en smaakvol bemeubelde appartementen en duplex-appartementen op TOP locatie in hartje Antwerpen in karaktervol en authentiek gebouw. Vlakbij het Eilandje en Historisch centrum vindt u leuke bars, restaurantjes, winkels, supermarkten en openbaar vervoer terug.

Het complex bestaat uit 3 één-slaapkamer appartementen en een duplex appartement met 2 slaapkamers . In de appartementen zijn duurzame materialen gebruikt zoals parket, visgraatparket, tegels... Sommige zijn voorzien van een terras. 

De laatste beschikbare appartementen; huurprijs vanaf €750/maand tot en met €875/maand met een oppervlakte vanaf 50m² tot en met 76m².

INDELING:

Via de INKOMHAL betreedt u het prachtig gebouw. Op de eerste verdieping vindt u 2 moderne bemeubelde appartementen terug telkens ingericht met duurzaam materialen. Deze hebben telkens 1 SLAAPKAMER, een GEÏNSTALLEERDE moderne open KEUKEN en een luxe
ingerichte BADKAMER.

Op de eerste en tweede verdieping komt u terecht bij een DUPLEX appartement van ca.74 m² met EPC van 43kwh/m² jaar. Via de INKOMHAL betreedt u de woonkamer met een lichte LEEFRUIMTE en een volledig GEÏNSTALLEERDE open KEUKEN. Op de tweede verdieping vindt u TWEE ruime SLAAPKAMER terug met aangrezend een luxe BADKAMER.  

Op verdieping 2 komt u terecht bij het laatste appartemenet ca. 50m² met een EPC van 227 kwh/m² jaar. Via de INKOMHAL betreedt u de woonkamer met lichte LEEFRUIMTE en een volledig GEÏNSTALLEERDE open KEUKEN. Verder een SLAAPKAMER en aangrezenend een luxe BADKAMER.


BIJZONDERHEDEN:
- Hartje Antwerpen, centrale locatie !
- Karaktervol gebouw met tal van authentieke elementen
- Volledig bemeubelde appartementen
- Duurzame materialen 
- Beschikbaar
- AO 35 euro per maand
- Lift aanwezig 

Pandgegevens

Uw kantoor

Hoofdkantoor Berchem
E: info@sorenco.be
T: + 32 3 281 08 08
Kantoor Schilde
E: schilde@sorenco.be
T: +32 3 385 88 88
Brussel
E: info@sorenco.be
T: 02 535 74 84