Appartement te huur € 1.200

Doornelei 11 3.2 2018 Antwerpen 3 1 90 m² 12 m²

Beschrijving

Nieuwbouw appartement met 3 slaapkamers én zonnig ruimterras gelegen op de 3de verdieping in het gebouw 'Grand Yard'. Zeer centraal gelegen in Berchem nabij openbaar vervoer, winkels, Hertogenpark, Harmonie- en Albertpark, scholen en vlotte verbinding met belangrijke in-en uitvalswegen.

Grand Yard valt op door zijn afgeronde hoekgevel in art-decostijl met vele raampartijen en gemeenschappelijke binnentuin. De wagen kan u parkeren in de ondergrondse parking en de fiets kan u plaatsen in de grote afgesloten fietsenstalling.

INDELING:

U komt binnen in het appartement via de inkomhal met een gastentoilet voorzien van een handwasser. Vervolgens heeft u toegang tot de lichtrijke LEEFRUIMTE ca. 28,373m² voorzien van een OPEN KEUKEN op tegel met houtlook. De volledig geïnstalleerde keuken is voorzien van een kookeiland, voldoende opbergruimte en AEG-toestellen: inductie kookplaat, dampkap, combi-oven, koelkast met vriesvak en vaatwasser. Via de keuken

heeft u ook toegang tot de BERGRUIMTE/Wasplaats. 

De leefruimte en keuken geven u tot het zuidwest georiënteerde TERRAS, waar u heerlijk kan genieten. De andere zijde van de leefruimte kijkt uit op de binnentuin. 

De nachthal geeft u toegang tot de 3 slaapkamers. SLAAPKAMER 1 ca. 11,2m², SLAAPKAMER 2 ca. 6,16m² SLAAPKAMER 3 ca. 6,65m². Alle slaapkamers zijn voorzien van een tegel met houtlook. Verder bevindt er zich een ingerichte BADKAMER ca. 4,10² met inloop douche, dubbele lavabo in een meubel en apart toilet. 

BIJZONDERHEDEN:
* Kwalitatief en licht appartement met zonning terras.
* Gelgen in een nieuwbouwproject. 
* Het gebouw is voorzien van zonnepanelen. 
* Verlichting aanwezig 
* Volledig ingerichte open keuken voorzien van alle toestellen.
* Dubbele beglazing en goed geïsoleerd.
* Privatieve kelderberging
* inclusief een parkeerplaats. 
* Fietsenberging

Pandgegevens

Uw kantoor

Hoofdkantoor Berchem
E: info@sorenco.be
T: +32 3 281 08 08
Kantoor Schilde
E: schilde@sorenco.be
T: +32 3 385 88 88
Kantoor Antwerpen
E: info@sorenco.be
T: +32 3 281 08 08
Brussel
E: info@sorenco.be
T: +32 2 731 81 10