Appartement te koop € 365.000

VAN SCHOONBEKESTRAAT 34 B2 2018 Antwerpen 2 1 97 m²

Beschrijving

Het Vinkenhof is uniek gelegen: in het centrum van Antwerpen, gelegen aan een beschermd park met oude bomen en ingeplant in een tuin aangelegd door landschapsarchitect Wirtz. In deze tuin bevindt zich een welness-paviljoen met een overdekt en verwarmd 16m zwembad, fitness, sauna en zonneterras.

Het Vinkenhof is gelegen tussen de Amerikalei en de Mechelsesteenweg en wordt ontsloten door de Jan Blockxstraat en de Van Schoonbekestraat. Beide zijn rustige, standingvolle residentiële straten zonder doorgaand verkeer. Het project heeft een goede bereikbaarheid: De afstand tot aan de E-19 richting Brussel en tot aan de ring rond Antwerpen bedraagt slechts 2 km, net zoals de afstand tot de Grote Markt van Antwerpen. Ook tram- en bushaltes vinden zich op 5 min. wandelafstand. De handelszaken van de Lange Lozanastraat en Mechelsesteenweg liggen in de directe omgeving.

Volledig afgewerkt en kwalitatief 2 slaapkamer appartement op parket ca. 97m² in uniek domein in het centrum van Antwerpen. Ideale investering ; Thans verhuurd aan 950euro/maand (basishuur) excl kosten en excl parking.

INDELING;
Inkomhal met apart toilet, lichte living met grote raampartijen, open ingerichte keuken voorzien van alle toestellen, aparte berging, 2 slaapkamers en een ingerichte badkamer met inloopdouche.

BIJZONDERHEDEN;
* Hoogstaande afwerking.
* Hoge eisen inzake akoestiek en veiligheid.
* Tuinaanleg landschapsarchitect Wirtz.
* Vinkenhof is gelegen aan een beschermd park met oude bomen.
* Onder het stelsel van registratie.
* Mogelijkheid tot aankopen van een parking.

Pandgegevens

Uw kantoor

Hoofdkantoor Berchem
E: info@sorenco.be
T: + 32 3 281 08 08
Kantoor Schilde
E: schilde@sorenco.be
T: 03 385 88 88
Kantoor Antwerpen
E: info@sorenco.be
T: 03 281 08 08
Brussel
E: info@sorenco.be
T: 027318110