Appartement te koop € 2.500.000

Prins Albertlei 23 2600 Berchem 3 2 415 m² 9 m² 1

Beschrijving

Luxueus ingerichte penthouse met een kwalitatief hoge afwerking op ca 415 m² in een historisch gebouw uit 1929 tegenover het Koning Albertpark.
Dit uitzonderlijk appartement is in 2017 heringericht met oog voor comfort, edele materialen zoals exclusieve marmer en houtsoorten. Met een gevelbreedte van 14 meter en een fantastische lichtinval heeft dit pand één uniek uitzicht op het park.

Het gebouw beschikt over een indrukwekkende inkomhal op marmer en een gerestaureerde origine lift.

De INKOMHAL ca. 85 m² op "Cremé Marfil" marmer met fichet veiligheidsdeur geeft toegang via dubbele openslaande deur naar eetkamer en salon.

De EETKAMER ca. 28 m² op massief eiken parket "panneaux de Versailles chene massif" geeft onmiddellijke toegang tot het terras.
De WOONKAMER ca. 96 m² is geïnstalleerd met kastenwand in wengé hout, eikenhouten vloer, dubbel salon en bureelruimte met een raamlengte van 14m. De hoge plafonds met fijne moulures en aangepaste indirecte verlichting geven het geheel een rijkelijk gevoel.

Een brede gang voert naar de volledige ingerichte keuken met kookeiland met granieten werkblad en een gezellige zithoek op een vloer van "Crema Marfil" marmer. De KEUKEN ca. 35 m² werd voorzien van alle toestellen (MIELE ovens, wijnkoeler, inductie kookplaat, vaatwasser, ijskast en diepvries). Zowel keuken als
eetkamer geven uit op het zuidgeoriënteerde TERRAS van ca. 9 m².

Er zijn drie ruime SLAAPKAMERS op eikenhouten parket, waaronder de hoofdslaapkamer ca. 31 m² op parketvloer met aansluitende BADKAMER in "Emperador Brown" marmer en is voorzien van top of the bill kraanwerk. Zowel een ligbad als douche werd geïnstalleerd, evenals twee wastafels en toilet. Daarnaast bevindt zich de rijkelijke dressing ca. 18 m² volledig omringt met kasten en ladekast.

De twee overige SLAAPKAMERS ca. 17 m² en 10 m² op parketvloer met kastenwand kunnen gebruik maken van de andere BADKAMER ca. 10 m² met ligbad, douche, dubbele wastafel, toilet. Hier werd gebruik gemaakt van een exclusieve marmer "Fior di Bosco".

In de NACHTHAL ca. 28 m lang bevindt zich nog een eclusief gastentoilet en lavabo in "Arabescato" marmer.

Het gebouw bevindt zich in één van de meest prestigieuze straten van Antwerpen en heeft een zeer gunstige ligging vlakbij openbaar vervoer, park, winkels, scholen en in- en uitvalswegen. Het eigendom beschikt tevens over één garagebox en een dubbele kelderberging.

BIJZONDERHEDEN:
* Uitzonderlijk luxueuze penthouse
* Gemeenschappelijke parktuin
* Garagebox en twee bergingen
* Algemene onkosten provisie verwarming, water, onderhoud en elektriciteit gemene delen € 1.100/mnd

Pandgegevens

Uw kantoor

Hoofdkantoor Berchem
E: info@sorenco.be
T: +32 3 281 08 08
Kantoor Schilde
E: schilde@sorenco.be
T: +32 3 385 88 88
Kantoor Antwerpen
E: info@sorenco.be
T: +32 3 281 08 08
Brussel
E: info@sorenco.be
T: +32 2 731 81 10