Buitengewoon huis te koop Prijs op aanvraag

Prins Boudewijnlaan 459 2650 Edegem 6 2 600 m² 479 m² 77 m² 1

Beschrijving

Welkom bij dit UNIEKE PAND dat zowel een RUIME POLYVALENT GELIJKVLOERS als een COMFORTABEL WOONHUIS biedt. Deze veelzijdige woning is ontworpen om aan verschillende behoeften te voldoen en biedt een breed scala aan voorzieningen.

Bij binnenkomst op het gelijkvloers treft u een RUIME POLYVALENTE RUIMTE die geschikt is voor diverse bedrijfsactiviteiten. Of u er nu een winkel, een kantoor of een studio wilt vestigen, deze ruimte biedt de perfecte setting voor uw onderneming. Daarnaast beschikt het pand over een garage, voldoende parkeergelegenheid buiten en een aangename buitenruimte waar iedereen kan genieten van een ontspannen sfeer.

Wanneer u de trap naar de eerste verdieping neemt, wordt u verwelkomd door een RUIME LEEFRUIMTE op hoogwaardige natuursteentegels die is opgedeeld in een SALON en een EETRUIMTE, perfect om quality time door te brengen met uw gezin of om gasten te ontvangen. De keuken is volledig voorzien van kwalitatieve apparaten en biedt voldoende opbergruimte. Daarnaast zijn er op de eerste verdieping twee comfortabele SLAAPKAMERS

(ca 17 m²) en een douchekamer op de nachthal. Deze verdieping is ideaal voor het sociaal gezinsleven en om gasten te ontvangen.

Op de tweede verdieping bevinden zich VIER RUIME SLAAPKAMERS (ca. 15 m²). Daarnaast  is er een VERNIEUWDE BADKAMER met een groot ligbad en inloopdouche. Daarnaast is er nog een extra DOUCHEKAMER op de nachthal van de tweede verdieping.

Het pand is ook voorzien van een VOLLEDIGE ONDERKELDERING, die kan dienen als opslagruimte voor het handelsgelijkvloers of als berging voor het woongedeelte. Deze ruimte biedt mogelijkheden voor uitbreidingen en aanpassingen.

Dit unieke pand combineert een ruim handelspand met eindeloze mogelijkheden en een comfortabel woonhuis waar u zich direct thuis zult voelen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen om dit veelzijdige pand te ontdekken en uw zakelijke-en woondromen waar te maken. 

Bijzonderheden:

Zeer gunstig EPC [148 kWh/m²/jaar] Volledig onderkelderd Zonnepanelen aanwezig Veel parkeermogelijkheden zowel binnen als buiten

Pandgegevens

Uw kantoor

Hoofdkantoor Berchem
E: info@sorenco.be
T: +32 3 281 08 08
Kantoor Schilde
E: schilde@sorenco.be
T: +32 3 385 88 88
Kantoor Antwerpen
E: info@sorenco.be
T: 03 281 08 08
Brussel
E: info@sorenco.be
T: +32 2 731 81 10