Duplex te koop € 549.000

Dorpstraat 41 2070 Zwijndrecht 2 2 139 m² 44 m²

Beschrijving

DUPLEX-APPARTEMENT IN KASTEEL “VILLA HORTENSIA" TE BURCHT

Villa appartement ‘The Attick’ bevindt zich op de twee bovenste verdiepingen van de kasteelvilla. Dit unieke villa appartement reikt tot in de nok van het dak en wordt gekenmerkt door de originele houten balken.

Dit prachtige duplex-appartement (A8) is gelegen op de tweede en derde verdieping. Inkomhal afgewerkt met maatwerk voor vestiaire en gastentoilet. Ruime woon- en leefruimte op een nieuwe visgraat parket. Door de grote raampartijen in de keuken genieten u van een groen zicht op het achtergelegen park en krijgt u toegang tot het zonnig terras. Dit wordt zorgvuldig vervaardigd uit tropisch hardhout.

De geïnstalleerde, moderne open keuken is voorzien van kwalitatieve AEG toestellen. Klassevol afgewerkt met een natuurstenen werkblad en design kraanwerk.

De master suite is voorzien van een en-suite badkamer met dubbele marmeren wastafel, inloopdouche én vrijstaand bad. 

/>Op de verdieping bevindt zich de tweede slaapkamer met originele balken en ruimte voor maatwerk/dressing. Deze geeft toegang tot het tweede terras met zicht op de Schelde. Aparte badkamer voorzien van dubbele marmeren wastafel, inloopdouche en toilet.

Beneden bevindt zich nog een aparte berging met de nodige aansluitingen voor wasmachine en droogkast. Privatieve berging in de kelder kan apart worden aangekocht alsook de mogelijkheid tot aankoop van een autostaanplaats.

Volledig vernieuwd met hoogwaardige materialen, met behoud van de authentieke elementen eigen aan het gebouw. Compleet nieuwe nutsvoorzieningen, technieken en een nieuwe condensatieketel. Nieuwe ramen, uiteraard met dubbel glas. Het dak werd volledig vernieuwd en geïsoleerd. Lift aanwezig. 

Wenst u meer informatie en/of een bezoek? Kijk snel op www.sorenco.be  

Interesse in een SCHATTING van uw eigendom?  Bel 03/ 281 08 08 of stuur een e-mail naar charlotte@sorenco.be

Pandgegevens

Uw kantoor

Hoofdkantoor Berchem
E: info@sorenco.be
T: +32 3 281 08 08
Kantoor Schilde
E: schilde@sorenco.be
T: +32 3 385 88 88
Kantoor Antwerpen
E: info@sorenco.be
T: 03 281 08 08
Brussel
E: info@sorenco.be
T: +32 2 731 81 10