Gelijkvloerse verdieping te koop € 291.200

Overwinningsstraat 110 0.2 2830 Willebroek 2 1 98 m² 12 m²

Beschrijving

Eigentijds nieuwbouwproject 'Residentie Den Geerhoek' met gemeenschappelijke groene binnentuin, waar u gegarandeerd tot rust komt. Verkoop onder 6% btw.

Bij dit klassevol en kwalitatief project komt duurzaamheid en comfort op de eerste plaats. In totaal zijn er 18 ruime en lichtrijke 2 of 3 slaapkamer appartementen, met een hoogwaardige afwerking en ecovriendelijke technologie. 

De appartementen zijn voorzien van grote raampartijen, een onberispelijke afwerking, knappe terrassen aan straat- en tuinzijde én een groene binnentuin. Voor elk appartement is er een ondergrondse garagebox voorzien. 

Deze residentie is gelegen in het centrum van Willebroek met talloze winkels, diensten, openbaar vervoer, horeca, wellness op een steenworp, goede verbinding richting Mechelen via N16, Antwerpen en Brussel. De bus stopt vlakbij en het station ligt op wandelafstand. 

Appartement 0.2.: Ruim gelijkvloers 2 slaapkamer appartement ca.98m² met een terras vooraan ca.6m² en een terras achteraan ca.6m².

BIJZONDERHEDEN: 
/>
* Ventilatiesysteem D garandeert warmterecuperatie, energiebesparing en een gezond binnenklimaat. De zonnepanelen leveren hernieuwbare energie, terwijl de vloerverwarming in het energieverbruik snoeit.

* Elk appartement heeft een ondergrondse garagebox waar u veilig uw wagen, fiets en andere zaken kwijt kunt.

* Per gebouwvolume is er een aparte lift voor een vlotte verbinding tussen parking en appartement

Naast straatgerichte terrassen met zicht op het levendige centrum, geniet u tegelijk een rustgevende beleving. Daarvoor zorgen de royale tuinterrassen en de gemeenschappelijke groene binnentuin.

* Men voorziet leidingen voor een aircosysteem dat verkoeling biedt op warme dagen en ook kan dienen als bijverwarming. U beslist zelf om meteen of in een latere fase de installatie te vervolledigen.

* De appartementen op de begane grond hebben een terras aan de straatzijde én een tuinterras. 

* Zeer ‘bewegingsvriendelijk’ : een slim meegroeiconcept voor woonkwaliteit en comfort op ieders maat, leeftijd en behoeften.

Pandgegevens

Uw kantoor

Hoofdkantoor Berchem
E: info@sorenco.be
T: +32 3 281 08 08
Kantoor Schilde
E: schilde@sorenco.be
T: +32 3 385 88 88
Kantoor Antwerpen
E: info@sorenco.be
T: 03 281 08 08
Brussel
E: info@sorenco.be
T: +32 2 731 81 10