Herenhuis te koop € 1.050.000

Van Putlei 50 2018 Antwerpen 4 2 240 m² 180 m²

Beschrijving

Karaktervolle en authentieke herenwoning met 4 slaapkamers gelegen in de prachtige Van Putlei te Antwerpen. 
Een uiterst residentiële locatie in het centrum van Antwerpen, op wandelafstand van het Harmonie- en Albertpark, winkels, leuke restaurants, scholen, supermarkt en vlakbij alle belangrijke in- en uitvalswegen.
Tal van authentieke elementen zoals parketvloeren, mozaïek vloeren, originele schouwen en hoge plafonds. 

INDELING;
Via de INKOMHAL op een mozaïekvloer komt u binnen  in de lichtrijke woonkamer en eetkamer beide voorzien van parket en een marmeren sierschouw. De volledig ingerichte keuken beschikt over opbergkasten en diverse toestellen, waaronder een 1,5 spoelbak, kookplaat, dampkap, koelkast, afwasmachine, magnetron en oven. Vanuit de leefruimte en keuken heeft u toegang tot het terras en de stadstuin. Daarnaast is er op de gelijkvloerse verdieping een apart toilet aanwezig.

Via de inkomhal met mozaïekvloer komt u binnen in de lichtrijke woonkamer en eetruimte, beide voorzien van parket en een marmeren sierschouw. De volledig ingerichte keuken beschikt over opbergkasten en diverse toestellen, waaronder een 1,5 spoelbak, kookplaat, dampkap, koelkast, afwasmachine,
magnetron en oven. Vanuit de leefruimte en keuken heeft u toegang tot het terras en de stadstuin. Daarnaast is er op de gelijkvloerse verdieping een apart toilet aanwezig.

De houten trap leidt u naar de eerste verdieping. Hier bevinden zich twee slaapkamers van ca. 18m² en 12m², evenals een volledig ingerichte badkamer met dubbele wastafel in een meubel, toilet, handdoekdroger en een regendouche.

Op de tweede verdieping vindt u de derde en vierde slaapkamer van respectievelijk ca.18m² en 12m². Daarnaast is er een tweede badkamer, uitgerust met een handdoekdroger, dubbele wastafel in een meubel en een toilet.

Ingerichte SOUTERRAIN met polyvalente ruimte /bureau ca. 15 m², een apart toilet, een berging, een wasplaats, hal met ingebouwde kasten, en een technische ruimte/stookruimte. Deze verdieping geeft ook toegang tot de tuin.


BIJZONDERHEDEN: 
* Karaktervolle herenwoning met tal van originele elementen: zoals parketvloeren, mozaïek vloeren, originele schouwen, hoge plafonds 
* Gelegen in de begeerde Van Putlei te Antwerpen
* Stadstuin met aangelegd terras
* Dubbele beglazing, alarminstallatie, verwarming op gas

Pandgegevens

Uw kantoor

Hoofdkantoor Berchem
E: info@sorenco.be
T: +32 3 281 08 08
Kantoor Schilde
E: schilde@sorenco.be
T: +32 3 385 88 88
Kantoor Antwerpen
E: info@sorenco.be
T: 03 281 08 08
Brussel
E: info@sorenco.be
T: +32 2 731 81 10