Huis te koop € 375.000

Floris De Cuijperstraat 1 A 2640 Mortsel 3 1 205 m²

Beschrijving

Kwalitatieve nieuwbouw woning met 3 slaapkamers gelegen te Berchem/Mortsel. De woning heeft een oppervlakte van 205m² en 24m² zonne-terrassen en is uiterst rustig gelegen en toch nabij tal van winkels, openbaar vervoer, scholen, restaurants, belangrijke in-en uitvalswegen.

Residentie De Brouwereyen is ideaal gelegen te Mortsel, een kleine stad in de groene rand rond Antwerpen welke beschikt over vele troeven; uitstekende ligging, vlakbij bus- en tramhaltes, winkels, vrijetijdsbesteding zoals sportinfrastructuur, een cultureel centrum, speelpleinen. Een dynamische, groene stad !

Op deze site bevond zich vroeger een afdeling van de brouwerij "Les Peupliers", waarvan de historische voorgevel bewaard is gebleven. Deze gevel is opgenomen in de lijst van het bouwkundig erfgoed. De brouwerij "Les Peupliers" werd in 1910 opgericht door Jean Verbruggen.

De kleinschaligheid van het project zorgt tevens voor een zeer vertrouwelijke sfeer gecombineerd met de rust van de achterliggende woonwijk.

Grote aandacht wordt besteed aan de kwalitatieve architectuur, maximale lichtinval, duurzame en onderhoudsvriendelijke materialen. De hoge plafonds zorgen voor een enorm gevoel van ruimte.

INDELING:

GELIJKVLOERS
Inkomhal.
Inpandige ruime garage ca. 3,8m x 9,1m met automatische toegangspoort, een aparte berging/technische ruimte.
/>
1e VERDIEPING
Via de trappenhal bereikt u de eerste verdieping die toegang verschaft tot de open LEEFRUIMTE  ca. 41m² met aansluitende een volledig geïnstalleerde open KEUKEN voorzien van een lichtkoepel, opbergkasten en alle toestellen: oven, combi-oven, ijskast, afwasmachine. Aansluitend aan de leefruimte heeft u een ruim zonnig TERRAS van ca. 13m², te bereiken door een schuifraam.
Apart toilet met handenwasser

2e VERDIEPING
Nachthal met aparte BERGING/WASPLAATS die toegang verschaft tot twee slaapkamers
SLAAPKAMER 1 ca. 2,9m x 3,44m
SLAAPKAMER 2 ca. 2,9m x 5m
Beide slaapkamers kunnen gebruik maken van de ingerichte BADKAMER ca. 2,1m x 2,9m voorzien van een ligbad met douchemogelijkheid, handdoekdroger, dubbele lavabo in een meubel.

3e VERDIEPING
Op de derde verdieping bevindt zich de masterbedroom ca.24m².
Aangrenzend heeft u tweede ruim zonnig TERRAS van 12,2m² met open aangenaam uitzicht. 
Op deze verdieping heeft u ook toegang tot een extra berging ideaal voor een dressing / tweede badkamer (kan u installeren) ca. 6m²


BIJZONDERHEDEN: 
* Kleinschalig project
* Uitstekende en centrale ligging te Mortsel, grens Berchem
* Kwalitatieve afwerking
* Onder BTW-stelsel - 21% op totaliteit 
* Mooie zonnige terrassen

Pandgegevens

Uw kantoor

Hoofdkantoor Berchem
E: info@sorenco.be
T: + 32 3 281 08 08
Kantoor Schilde
E: schilde@sorenco.be
T: 03 385 88 88
Kantoor Antwerpen
E: info@sorenco.be
T: 03 281 08 08
Brussel
E: info@sorenco.be
T: 027318110