Kantoorgebouw

€ 11.500 p/m
Britselei, 2000 Antwerpen - Ref.:3073515
 • 1.150 m² Oppervlakte
Contacteer ons

Het gebouw, in typische neoclassicistische stijl met bepleisterde, beschilderde lijstgevels uit de 19de eeuw, werd volledig in zijn oorspronkelijke staat gerestaureerd en voorzien van alle modern comfort en uitrusting .

Het pand bestaat uit een kelder en gelijkvloers met 3 verdiepingen.

De kelder omvat een berging, stookplaats, technisch lokaal voor de lift, meterlokaal, ruimte voor het plaatsen van vuilbakken en 4 individuele archiefkelders. Elke verdieping bevat een aparte inkomhal, kantoorruimtes, kitchenette, sanitaire installatie en berging. Het pand wordt volledig opgeschilderd en het parket wordt opgeschuurd. Achteraan is op het gelijkvloers een terras met sfeervolle tuin voorzien.
De 1ste verdieping beschikt over een terras met mogelijke daktuin.

Er is een ondergrondse parkeergarage, gelegen aan de Begijnenvest nr 10-12 met 12 enkele en 4 dubbele parkings. Er is ook een gelijkvloerse parkeergarage met 20 parkings.

Het gebouw kan ook per verdieping gehuurd worden. Oppervlakten vanaf 211 m² aan een huurprijs van € 135/m²/j

Technisch uitrusting: - elektriciteitsinstallatie en individuele meters per verdieping; - koeling: ventilo-convectoren merk Carrier, wandmodel voorzien van thermostaat - verwarming: alle radiatoren merk Brugman REG 80/60 NBN 236, met thermostatische radiatorkraan - kelder : 4 radiatoren - kitchenettes 1ste, 2de en 3de verdieping : telkens 1 radiator - isolatie: - thermisch : alle ramen zijn voorzien van superisolerende dubbele beglazing - akoestisch : de ramen in de voorgevel hebben akoestische beglazing - brandpreventie - muurhaspels en snelblustoestellen per verdieping - de sasdeuren en inkomdeuren hebben een brandweerstand van ½ uur - elke verdieping heeft een brandveilige vluchtweg via de traphal; - beveiliging: alarminstallatie met infrarood- en bewegingsdetectoren verbonden met een alarmcentrale; - hydraulische lift voor 6 personen, tot in de kelder, uitgerust met brandwerende telescopische bordesdeuren; luxueuze bekleding en verlichting d.m.v. spots - sanitair: per verdieping 2 hangtoiletten en handenwassers - keukeninrichting - kitchenette met spoeltafel, plaats voor microgolfoven en koelkast; - archief: per verdieping een individuele archiefkelder, verlucht en verwarmd . Afwerking: - vloeren: kantoren: massief eiken parket - inkomhal: marmer - sanitair betegeld - muren: met originele lambrisering, geschilderd; - plafonds met originele moulures en rozassen, geschilderd

 1. Financieel

  Prijs:
  € 11.500 per maand
 2. Algemene info

  Terbeschikkingstelling:
  Onmiddellijk
  Staat:
  Uitstekend
  Bebouwing:
  Gesloten
 3. Afmetingen

  Bewoonbare oppervlakte:
  1.150 m²

Contacteer ons Sorenco

U moet uw voornaam invullen.
U moet uw familienaam invullen.
U moet uw e-mailadres invullen.
U moet een bericht invullen.

Deel dit pand

Kent u iemand die geïntereseerd kan zijn in dit pand? Uitstekend, deel dit pand dan met hem/haar.