Kasteel te koop € 4.450.000

2980 Zoersel 5 3 1.000 m² 148.400 m²

Beschrijving

Magnifiek geklasseerd kasteel op een parkdomein van ca. 15 hectare. Het parkdomein omvat een kasteel met diverse  parkeermogelijkheden, een koetshuis bestaande uit een polyvalente ruimte, appartement en garages. Tennisvelden, vijvers en een prachtig aangelegde Franse voortuin en een gezellige Engelse Parktuin achteraan.

Bent u op zoek naar een kasteelwoning om zelf in te wonen, combinatie wonen-werken of om als kantoor, commerciele doeleinden te gebruiken ? Dit eigendom biedt tal van mogelijkheden. U geniet hier van een nuttige oppervlakte van ca. 1.000m².


INDELING KASTEEL: 

Op de gelijkvloerse verdieping heeft u de inkomhal met open haard welke toegang geeft tot de vergaderzaal, bureau's, congresruimte/expositieruimte, dienstkeuken en apart toilet. 

Op de eerste verdieping bevindt zich het woongedeelte: leefruimte met open haard en inbouwkasten, ingerichte leefkeuken voorzien van opbergkasten en alle toestellen, een eetkamer, masterbedroom met dressing en ingerichte badkamer, 2 extra slaapkamers en extra badkamer

Op de
tweede verdieping heeft u polyvalente ruimtes welke dienst doen als kantoren, maar ook ingericht kan worden als slaapkamers, verder nog een extra slaapkamer en badkamer.

Op derde verdieping heeft u de ingerichte zolderverdieping.

Naast het kasteel heeft u het KOETSHUIS met op het gelijkvloers een polyvalente ruimte/atelier/clubhuis en inpandige garage voor 3 auto's. Op de eerste verdieping een ingericht appartement. 

Heerlijk genieten kan u in de prachtige parktuin. Vooraan de Franse voortuin met majestueuze oprijlaan, achteraan de Engelse achtertuin met vijvers, bospaden met diverse kunstwerken (Jan de Cock, David Nash, Jane Highstein, Paul Van Hoeydonck etc.) waar natuur en kunst één geheel vormt. De tuin werd aangelegd door landschapsarchitect Benoit Fondu. 


BIJZONDERHEDEN: 
* Perceel oppervlakte van 15ha
* Prachtig aangelegde tuin
* Hedendaags kasteel naar moderne normen
* Grote bezoekersparking
* Dubbele beglazing, airco, warmtepomp, lift, gunstig EPC-certificaat: 201kWh/m²
* Kelder

Pandgegevens

Uw kantoor

Hoofdkantoor Berchem
E: info@sorenco.be
T: +32 3 281 08 08
Kantoor Schilde
E: schilde@sorenco.be
T: +32 3 385 88 88
Kantoor Antwerpen
E: info@sorenco.be
T: 03 281 08 08
Brussel
E: info@sorenco.be
T: +32 2 731 81 10