Loft te koop € 556.500

Lange Nieuwstraat 43-45 10 2000 Antwerpen 2 2 181 m² 188 m² 7 m²

Beschrijving

Wilt u wonen in een gerenoveerd eigendom in een monumentaal gebouw in het centrum van Antwerpen?

Bolonia La Grassa een uniek wooncocept met historische waarde welke bestaat uit 3 loftappartementen en 8 stadswoningen met privé tuin of terras, gelegen in een prachtig binnengebied omgeven door groen en rust. Bolonia La Grassa is uiterst centraal gelegen in het centrum van Antwerpen aan de Lange Nieuwstraat achter de Meir, Groenplaats, Grote Markt en het centraal Station. Elk uniek detail werd met zorg bewaard, gerestaureerd, gerealiseerd naar huidig wooncomfort. Er is een perfect evenwicht tussen authentieke en moderne elementen !

U heeft de mogelijkheid een parking aan te kopen. Parkeren in deze omgeving is zeker geen probleem. Binnen een straal van slechts honderd meter vinden we diverse openbare parkings.

Alle woningen, en appartementen worden verkocht onder het stelsel van registratiebelasting.

INDELING duplex Loft 45/201 :

Tweede verdieping:
Via een volledig privatieve entree op het gelijkvloers bereikt u het appartement op de tweede verdieping, statige traphal met apart toilet op marmeren vloer. Aansluitend bevindt zich een ruime woonkamer op parket met open keuken. Deze is door de nieuwe eigenaar naar eigen inzicht te installeren. Via de grote Franse deur krijgt u toegang tot de eerste slaapkamer eveneens op parket met inloopdouche en lavabo in meubel. Wasplaats, aparte berging naast de keuken.

Derde verdieping:
Luxe en comfortabel master suite met historisch balkenplafond van ruim 4 meter hoogte. De mastersuite is voorzien van een prachtige eikenhouten vloer en LED verlichting. Aansluitend hebben we de ingerichte badkamer met dubbele lavabo, inloop- regendouche en bad.

Deze loft heeft tevens een kelderberging van 7m²

Pandgegevens

Uw kantoor

Hoofdkantoor Berchem
E: info@sorenco.be
T: 03 281 08 08
Kantoor Schilde
E: schilde@sorenco.be
T: 03 385 88 88