Penthouse te koop € 445.000

Israelietenstraat 1-3 2000 Antwerpen 2 1 135 m² 20 m²

Beschrijving

Dit prachtige duplex penthouse ca. 135m² bevindt zich op toplocatie nabij de Handelsbeurs in het bruisende hart van Antwerpen.

INDELING:
Bij het betreden van het appartement stapt u binnen in een ruime inkomhal van maar liefst 18m². Deze inkomhal biedt niet alleen voldoende ruimte, maar is tevens voorzien van een handige berging. Vanuit hier heeft u toegang tot de twee ruime slaapkamers, elk met een oppervlakte van ca. 20m².

De MASTERBEDROOM is een ware oase van comfort, compleet met ingebouwde kasten en een directe toegang tot de aangrenzende BADKAMER van ca. 5,5m². De badkamer is uitgerust met een douche in ligbad en een lavabo.

Wanneer u naar boven gaat, bereikt u de ruime en lichte LEEFRUIMTE van ca. 45m². Hier kunt u genieten van overvloedig natuurlijk licht en een prachtig uitzicht op de majestueuze Kathedraal van Antwerpen alsook de Handelsbeurs. De woonkamer vloeit naadloos over in een aangrenzend zonnig terras van 20m², waar u kunt ontspannen en genieten van de buitenlucht.

De open KEUKEN, met een oppervlakte van ca. 12m², is uitgerust met moderne voorzieningen, waaronder een inductiekookplaat, dampkap, een dubbele spoelbak en een vaatwasser. Hier kunt u uw culinaire creativiteit de vrije loop laten terwijl u geniet van het prachtige uitzicht dat dit penthouse te bieden heeft.

Kortom, dit duplex penthouse biedt een perfecte combinatie van ruimte, comfort en een adembenemend uitzicht op een van de meest iconische monumenten van Antwerpen.


BIJZONDERHEDEN
* Lichtrijke penthouse/dakappartement ca 135m²
* Gelegen op toplocatie in het centrum van Antwerpen 
* U geniet van magnifieke uitzichten op de Kathedraal, de Handelsbeurs en andere iconische gebouwen 

Pandgegevens

Uw kantoor

Hoofdkantoor Berchem
E: info@sorenco.be
T: +32 3 281 08 08
Kantoor Schilde
E: schilde@sorenco.be
T: +32 3 385 88 88
Kantoor Antwerpen
E: info@sorenco.be
T: 03 281 08 08
Brussel
E: info@sorenco.be
T: +32 2 731 81 10