Penthouse te koop € 956.000

Desguinlei 86 14.02 2018 Antwerpen 3 2 181 m² 35 m²

Beschrijving

Magnifiek, hoogwaardig afgewerkte penthouse 181m² met terras 35m² gelegen op de 14e verdieping met uitzonderlijk vergezichten. Op het terrein van het vroegere kinderziekenhuis Louise Marie, gelegen op de hoek van de Karel Oomsstraat en de Desguinlei realiseert men dit unieke woonproject. Gelegen in de groene, residentiële rand van Antwerpen aan het Hertogenpark, nabij Park den Brandt, Nachtegalenpark, openbaar vervoer, supermarkt Albert Heijn, tal van trendy restaurants, belangrijke in-en uitvalswegen.

Een architecturaal pareltje van het gerenommeerd architectenbureau POLO Architects , geïnspireerd door Le Corbusier.Voor de buitenaanleg werd er beroep gedaan op Dirk Vandekerkhove welke een luxe binnengebied creëert met waterpartijen, vijver en een parktuin.

Via de lift met voorgangsregeling krijgt u toegang tot dit uitzonderlijke en lichte penthouse waar u baadt in een sfeer van licht en luxe. Volledig gelegen op een kwalitatieve parketvloer, plafondhoogte van 3m, kamerhoge deuren, vloerverwarming, domotica systeem,  ingerichte Bulthaup designkeuken voorzien van Miele-toestellen, witte kastfronten, opbergkasten, marmer carrara werkblad

en spatwand. De leefruimtes geeft uit op de uitzonderlijke terrassen, waar u heerlijk kan genieten van de fenomenale uitzichten.

Touchscreen, smartphone-app, verlichting, verwarming, ventilatie, zonnewering, videofoon, alarm: u bedient het allemaal met één druk op de knop.

Om het dagelijkse reilen en zeilen van het domein in goede banen te leiden én de bewoners met raad en daad bij te staan, beschikt men over een inwonende conciërge. De dienstenapp is een handige app boordevol diensten waarvan je als bewoner van Louise Marie gebruik kunt maken. De app biedt toegang tot een heleboel uiterst praktische voorzieningen, zoals een dogwalker, een babysit, een klusjesdienst of een strijkservice. En heb je geen tijd of zin om je te verplaatsen naar de sportschool? Dan gebruik je gewoon de fitnessruimte op het gelijkvloers. 

Ondergrondse parking (vanaf €22.500/parking) en bergingen (vanaf €3.500/berging) in het gebouw apart te koop.

Voor bijkomende informatie en/of een bezichtiging kan u ons steeds contacteren 03 281 08 08 - charlotte@sorenco. be


Pandgegevens

Uw kantoor

Hoofdkantoor Berchem
E: info@sorenco.be
T: +32 3 281 08 08
Kantoor Schilde
E: schilde@sorenco.be
T: +32 3 385 88 88
Kantoor Antwerpen
E: info@sorenco.be
T: +32 3 281 08 08
Brussel
E: info@sorenco.be
T: +32 2 731 81 10