Project Berckendael - Bredabaan

€ 449.500
Bredabaan 38/40, 2930 Brasschaat - Ref.:3085676
  •  3 Kamers
  •  153 m² Oppervlakte
  •  2 Badkamers
  •  193 m² Oppervlakte
Contacteer ons
Domein Berckendael is gelegen in een groene residentiële toplocatie te Brasschaat.  Vanuit de appartementen en haar ruime terrassen geniet u het hele jaar door van een onbelemmerd panoramisch uitzicht op de aangelegde parktuin van 17.000 m² met wadi, waardevolle bomen en prachtige rododendron hagen. Nog meer groen vindt U aan de overzijde in het Peerdsbos. In de directe omgeving treft u alle shopping- en recreatiefaciliteiten van het bruisende Brasschaat aan. Deze omvatten onder andere een golf- en tennisclub. Uitstekende in- en uitvalswegen voor bus, tram en snelwegen reist u snel naar Antwerpen of Breda.
Berckendael kan u bovendien genieten van echte wellness: een fitnessruimte om te sporten, een spa om te relaxen en een clubhouse om bijvoorbeeld uw buren te ontmoeten. Als bewoner van Berckendael kunt u desgewenst gebruik maken van de hulp van een inwonende conciërge en structurele zorg- en comfortdiensten aan huis.

Berckendael is een tijdloos nieuwbouwproject waarbij men gebruikt maakt van duurzame en kwalitatieven materialen, hernieuwbare energie.

Alle appartementen zijn instapklaar en beschikken over een ruime leefruimte op eiken parketvloeren, een ingerichte Siematic keuken voorzien van Miele toestellen, een aparte berging voorzien van aansluitingen. Er zijn minstens 2 slaapkamers, een ingerichte badkamer en/of douchekamer. De grotere appartementen zijn voorzien van een derde slaapkamer. Er is steeds een apart toilet voorzien.

Bijzonderheden:
* Instapklaar
* Videofoon
* Berging
* Fietsenberging
* 2 terrassen
* Parketvloer
* Zwembad
* Miele apparatuur
* Fitnessruimte
* Mogelijkheid tot aankopen van een enkele of dubbele autobox ondergronds

Derde verdieping

Omschrijving Slaapkamers Badkamers Oppervlakte Terras Prijs
Appartement 3 2 153 m² 30 m² € 449.500

Deel dit project

Kent u iemand die geïntereseerd kan zijn in dit project? Uitstekend, deel dit project dan met hem/haar.

Contacteer ons Sorenco

U moet uw voornaam invullen.
U moet uw familienaam invullen.
U moet uw e-mailadres invullen.
U moet een bericht invullen.