Project Berckendael - Bredabaan

€ 474.500
Bredabaan 38/40, 2930 Brasschaat - Ref.:3085676
  •  3 Kamers
  •  153 m² Oppervlakte
  •  2 Badkamers
  •  193 m² Oppervlakte
Contacteer ons

Domein Berckendael is gelegen in een groene residentiële toplocatie te Brasschaat.  Vanuit de appartementen en haar ruime terrassen geniet u het hele jaar door van een onbelemmerd panoramisch uitzicht op de aangelegde parktuin van 17.000 m² met wadi, waardevolle bomen en prachtige rododendron hagen. Nog meer groen vindt U aan de overzijde in het Peerdsbos. In de directe omgeving treft u alle shopping- en recreatiefaciliteiten van het bruisende Brasschaat aan. Deze omvatten onder andere een golf- en tennisclub. Uitstekende in- en uitvalswegen voor bus, tram en snelwegen reist u snel naar Antwerpen of Breda.
Berckendael kan u bovendien genieten van echte wellness: een fitnessruimte om te sporten, een spa om te relaxen en een clubhouse om bijvoorbeeld uw buren te ontmoeten. Als bewoner van Berckendael kunt u desgewenst gebruik maken van de hulp van een inwonende conciërge en structurele zorg- en comfortdiensten aan huis.

Berckendael is een tijdloos nieuwbouwproject waarbij men gebruikt maakt van duurzame en kwalitatieven materialen, hernieuwbare energie.

Laatster beschikbaar appartement te koop aan €474.500 (excl. kosten). U heeft de mogelijkheid een dubbele parkingbox aan te kopen aan €60.000 (excl. kosten)

Bijzonderheden:
* Instapklaar
* Videofoon
* Berging
* Fietsenberging
* meerdere terrassen
* Parketvloer
* Zwembad
* Miele apparatuur
* Fitnessruimte


Derde verdieping

Omschrijving Slaapkamers Badkamers Oppervlakte Terras Prijs
Appartement 3 2 153 m² 30 m² € 474.500

Deel dit project

Kent u iemand die geïntereseerd kan zijn in dit project? Uitstekend, deel dit project dan met hem/haar.

Contacteer ons Sorenco

U moet uw voornaam invullen.
U moet uw familienaam invullen.
U moet uw e-mailadres invullen.
U moet een bericht invullen.