Service flats te huur € 1.050

2000 Antwerpen 1 1 60 m²

Beschrijving

Assistentiewoning met ruim terras in exclusieve residentie SCHELDE 21 aan de Scheldekaaien gelegen in een prestigieus gebouw naar ontwerp van architect Vincent Van Duysen op het Nieuw Zuid in Antwerpen centrum. De residentie beschikt over allerlei luxe-faciliteiten zoals een gemeenschappelijk zonneterras, salon met lectuur, spa met binnenzwembad, was- en poetsdienst, 24/24 permanentie ... 


INDELING; 

INKOMHAL met ingemaakte vestiairekast en apart gastentoilet geeft u toegang tot de aangename en lichte LEEFRUIMTE met open ingerichte KEUKEN voorzien van opbergkasten en alle toestellen; koelkast met diepvriesvak, afwasmachine, oven, kookplaat en dampkap. 
Via de woonruimte heeft u toegang tot het eerste terras. Het TERRAS biedt een mooi uitzicht met zijdelings zicht op de Schelde. Het tweede terras is ingericht als wintertuin.

Verder beschikt het over een ruime slaapkamer met directe toegang tot de ingerichte BADKAMER voorzien van een wastafel, inloopdouche en een toilet. 

Residentie "Schelde 21" beschikt tevens over allerlei luxe-faciliteiten zoals een gemeenschappelijk zonneterras, salon met lectuur, spa met binnenzwembad, was- en poetsdienst, 24/24 permanentie ... kortweg een luxe residentie.

BIJZONDERHEDEN; 
* De slaap- en badkamer zijn voorzien van een noodoproepsysteem
* Overal keramische parkettegels
* verlichtingsarmaturen aanwezig, vloerverwarming 
* gemeenschappelijke fietsenberging
* Inclusief kelder 
* Huurprijs; €35/dag + €14 /dag faciliteiten vergoeding 
* Individuele meters verwarming, water en electriciteit 

Pandgegevens

Uw kantoor

Hoofdkantoor Berchem
E: info@sorenco.be
T: + 32 3 281 08 08
Kantoor Schilde
E: schilde@sorenco.be
T: 03 385 88 88
Kantoor Antwerpen
E: info@sorenco.be
T: 03 281 08 08
Brussel
E: info@sorenco.be
T: 027318110