Uitzonderlijk appartement te koop Prijs op aanvraag

Entrepotkaai 12 8 2000 Antwerpen 3 3 359 m² 411 m²

Beschrijving

Het luxueus ingericht penthouse ca. 359m² met terras van 52m²  werd met de grootste zorg en alle luxe ingericht. Door de grote gevelbreedte straalt het zonlicht diep in het appartement binnen welke centraal gelegen is in Het Koninklijk Entrepot. Het penthouse spreidt zich uit over een groot deel van de achtste etage. Deze penthouse biedt u alles wat u van een luxe woning verwacht. Grote raampartijen van vloer tot plafond welke zorgen voor een wijds en centraal zicht over de jachthaven. Hier beleeft men een uitzonderlijk panoramisch zicht over dit sublieme stukje van de stad. Over de volledige breedte van de voorgevel situeert zich een overdekt buitenterras op blauwe hardsteen. Het interieur is harmonieus, strak en stijlvol ingericht met vele architecturele aanvullingen van de Franse interieur designer, Christian Liaigre. De eiken parketvloeren geven een warm thuiskomen. Het is gelegen aan de jachthaven van het Willemdok, dat langs de Schelde, ten noorden van de Antwerpse binnenstad is gesitueerd. Een combinatie van gezellige restaurants en cafés, sport en ontspanning maar ook kunst en cultuur met zicht op het MAS.

Indeling: Langs de centrale inkom heeft men twee toegangen tot het appartement dat ingedeeld is als volgt: Inkomhal met vestiaire, gastentoilet met handenwasser. Berging. 
Riante leefruimte bestaande uit een woonkamer/zitgedeelte met aansluitend

een bureau/bibliotheek voorzien van ingemaakte kasten van Liaigre en afsluitbaar door unieke deuren.
De Eetkamer geeft uit op het terras met prachtig waterzicht. Via de schuifdeuren krijgt u toegang tot een volledig en hedendaags ingerichte Boffi keuken voorzien van Sub Zero toestellen, afwasmachine, koelkast, stoomoven, warmhoudlade, ..... en een gezellige ontbijthoek met tevens zicht en toegang tot het terras. Bijkeuken. 

Nachthal: voorzien van mooie en praktische ingemaakte kasten, schoenenkast en toilet met handenwasser. 

De Masterbedroom is voorzien van een slaapgedeelte met zicht op de jachthaven en toegang tot terras, een luxueuze badkamer voorzien van een XL inloopdouche, dubbele wastafel, toilet, een ingemaakte kastenwand en een dressing voor hem & haar.  Verder nog 2 ruime slaapkamers met elk een badkamer voorzien van een inloopdouche en wastafel. Ruime wasplaats met aansluitingen voor was- en droogautomaat, spoeltafel en ingemaakte kasten. 

De ondergrondse parkeergarage voorziet parkeergelegenheid voor vijf wagens waarvan twee staanplaatsen afgesloten zijn in een garagebox.

Bijzonderheden:
* Hoge plafonds
* Hoge dubbele deuren
* B&O surround system, ingebouwde luidsprekers
* Alarm
* Veiligheidsdeur
* airco
* Inpandige verduistering, zonnewering.
* Ruime kelderberging

Pandgegevens

Uw kantoor

Hoofdkantoor Berchem
E: info@sorenco.be
T: + 32 3 281 08 08
Kantoor Schilde
E: schilde@sorenco.be
T: +32 3 385 88 88
Brussel
E: info@sorenco.be
T: 02 535 74 84