Villa te koop € 1.100.000

Klokkestraat 51 2550 Kontich 3 3 328 m² 1.932 m² 2.472 m² 19 m² 2

Beschrijving

Moderne, energiezuinige villa op ca. 2.472m² grond gelegen te Duffel op 450m van de grens met Kontich. U geniet van een magnifieke zonnige ZW-tuin in een groene omgeving met prachtige open uitzicht achteraan. 

De villa heeft een aparte extra ingang op de gelijkvloerse verdieping welke diverse mogelijkheden biedt naar invulling voor privé of in combinatie met een professionele activiteit, kangoeroewonen etc. 

INDELING: 
Wanneer u binnenkomt via de hoofdingang, komt u in de INKOMHAL. Deze ruimte, uitgerust met apart toilet en vestiaire, geeft u toegang tot de lichtrijke leefruimte, eerste slaapkamer en de bureauruimte. Wanneer u de  LEEFRUIMTE ca. 4,5m x 11m binnenkomt heeft u uitzicht op de uitgestrekte TUIN via de grote raampartijen. De woning baadt in natuurlijk licht en vormt een oase van rust om in thuis te komen. Dankzij de patio's waar de woning rond gebouwd is krijgt ook de BUREAURUIMTE ca. 3,75m x 3,10m en de eerste SLAAPKAMER ca. 22,7m², uitgerust met dressing en ensuite casco BADKAMER ca. 7,5m², veel natuurlijk licht. Er wordt een samenwerking gecreëerd tussen interieur en exterieur. De bureauruimte heeft een directe doorloop naar de TV-HOEK ca. 3,8m x 3,1m en vervolgens ook de hyper-uitgeruste KEUKEN ca. 3,2m x 6,35m. De lichtrijke keuken is voorzien van een kookeiland, ontbijthoek en kwalitatieve Miele-toestellen (oven, afwasmachine, microgolfoven, kookplaat, dampkap, spoelbak en een inbouw koffiemachine), en geeft uit op het aangeegd terras en de magnifieke tuin. 
Aan de keuken grenst een ruime berging
en wasplaats ca. 5,1m x 3,2m.

De gelijkvloerse verdieping leent zich eventueel tot het beoefenen van een vrij beroep aangezien er twee toegangsdeuren zijn.

Op de eerste verdieping biedt de woning verschillende mogelijkheden. Momenteel zijn er twee SLAAPKAMERS beiden ca. 17m², twee DOUCHERUIMTES beiden ca. 3,2m², apart toilet en een BERGING ca. 5,6m² met aansluitend de technische ruimte. Eventuele aansluitingen voor het plaatsen van een kitchenette zijn reeds voorzien. Op deze manier kan de eerste verdieping als appartement ingericht worden wat mogelijkheden biedt naar de invulling van de woning. U heeft tevens de mogelijkheid om extra slaapkamers te creëren.

Verder is er een inpandige garage met automatische poort, aparte garage en een oprit voor meerdere wagens.

BIJZONDERHEDEN
* Recent gebouwde lichtrijke villa 2011 met grote kamerhoge raampartijen
* Energiezuindige villa op uniek perceel ca. 2.472m² met open zicht 
* Gelegen te Duffel, op een boogscheut van Kontich.
* Inpandige garage + aparte garage + oprit voor meerdere wagens
* Patio's die zorgen voor samenwerking tussen interieur en exterieur
* Verschillende mogelijkheden naar invulling
* Er zijn 2 ingangen op het gelijkvloers - welke diverse mogelijkheden biedt naar invulling voor privé of in combinatie met een professionele activiteit
* Warmtepomp, zonneboiler, vloerverwarming, ventilatiesysteem,  gas aanwezig; regenwaterput, vliegenramen, conforme keuring
* Uitstekend EPC-certificaat: 97kWh/m²

Pandgegevens

Uw kantoor

Hoofdkantoor Berchem
E: info@sorenco.be
T: +32 3 281 08 08
Kantoor Schilde
E: schilde@sorenco.be
T: +32 3 385 88 88
Kantoor Antwerpen
E: info@sorenco.be
T: 03 281 08 08
Brussel
E: info@sorenco.be
T: +32 2 731 81 10