Villa te koop € 1.650.000

2610 Wilrijk 7 7 726 m² 823 m²

Beschrijving

Stijlvolle, instapklare en uitzonderlijke villa gelegen op een toplocatie te Elsdonckwijk in Wilrijk met 7 volwaardige slaapkamers, 7 badkamers en een binnenzwembad. 


INDELING:

Via de ruime INKOMHAL met ingemaakte kasten en een GASTENTOILET, betreedt u de volledig INGERICHTE KEUKEN met onbijttafel en EETKAMER. Deze eetkamer kan worden afgesloten met handgemaakte schuifdeuren. Verder is er een aparte TV-RUIMTE met BIBLIOTHEEK met zicht op het ZWEMBAD. De aangename en lichte LEEFRUIMTE kijkt en geeft uit op het zwembad en geniet van veel lichtinval door de grote raampartijen welke u toegang geven tot de aangename ZW-tuin en terras waar u heerlijk kan genieten. 

Het ZWEMBAD met sauna, bar, douche en fitnessruimte biedt een mooie meerwaarde aan de villa en hier kan u heerlijk ontspannen. 

Eerste verdieping; 
Op de eerste verdieping is er een BIBLIOTHEEKRUIMTE, een ZITHOEK en een polyvalente ruimte

De MASTER BEDROOM beschikt over een ZITHOEK, een DUBBELE DRESSING, 2 BUREAURUIMTES, en een volledig ingerichte BADKAMER met ligbad, douche, dubbele lavabo in een meubel en een toilet. 

De tweede SLAAPKAMER heeft een ensuite DRESSING,

BUREAURUIMTE en een ingerichte BADKAMER met ligbad, lavabo en toilet.

SLAAPKAMER 3 heeft eveneens een ensuite DRESSING, BUREAURUIMTE en een BADKAMER met ligbad, lavabo en toilet.

Op de tweede verdieping bevindt zich de vierde SLAAPKAMER. Deze heeft plaats voor een ZITHOEK, een ruim TERRAS en een ingerichte BADKAMER met douche, lavabo en toilet. 

De vijfde SLAAPKAMER wordt momenteel gebruikt als muziekruimte 

Ten slotte is de zesde SLAAPKAMER ingericht als GASTENKAMER. Deze kamer heeft een ingerichte BADKAMER met een douche, lavabo en toilet.

Op de OPRIT die wordt afgesloten door een automatische poort, kunnen er 2 auto's staan.

Voledige Kelderverdieping voorzien van opbergruimte, wasplaats, technische ruimte, polyvalente ruimte, douche. De kelder kan polyvalent worden ingericht. 


BIJZONDERHEDEN:
- Uitstekende locatie te Elsdonkwijk
- Veel lichtinval
- Instapklare villa 
- Binnenzwembad, fitness ruimte, sauna
- Alarm met camerabewaking, voorzien van rolluiken, uitstekende EPC, dakisolatie aanwezig, airco, verlichting voorzien, videofonie, bose-installatie en boxen 

Pandgegevens

Uw kantoor

Hoofdkantoor Berchem
E: info@sorenco.be
T: + 32 3 281 08 08
Kantoor Schilde
E: schilde@sorenco.be
T: +32 3 385 88 88
Brussel
E: info@sorenco.be
T: 03 281 08 08