VINKENHOF

€ 365.000
Van Schoonbekestraat 34, 2018 Antwerpen - Ref.:1156289
  •  2 Kamers
  •  97 m² Oppervlakte
  •  1 Badkamers
Contacteer ons

Dit betreft een totaal renovatieproject bestaande uit 32 luxueuze appartementen verdeeld over 2 Residenties. Het Vinkenhof is uniek gelegen: in het centrum van Antwerpen, gelegen aan een beschermd park met oude bomen en ingeplant in een tuin aangelegd door landschapsarchitect Wirtz. In deze tuin bevindt zich een welness-paviljoen met een overdekt en verwarmd 16m zwembad, fitness, sauna en zonneterras.

De appartementen zijn ruim en beschikken over een comfortabel terras; met zicht op het park en de tuin. Deze terrassen zijn zuidwest georiënteerd en toegankelijk via de leefruimte en op een praktische afstand van de keuken. Sommige entiteiten hebben een terras aan de voorgevel. De afwerking van de appartementen werd met zorg samengesteld waarbij men kwaliteit koopt aan een vooraf gekende prijs zonder de zorgen van meerprijzen.

Het Vinkenhof is gelegen tussen de Amerikalei en de Mechelsesteenweg en wordt ontsloten door de Jan Blockxstraat en de Van Schoonbekestraat. Beide zijn rustige, standingvolle residentiële straten zonder doorgaand verkeer. Het project heeft een goede bereikbaarheid: De afstand tot aan de E-19 richting Brussel en tot aan de ring rond Antwerpen bedraagt slechts 2 km, net zoals de afstand tot de Grote Markt van Antwerpen. Ook tram- en bushaltes vinden zich op 5 min. wandelafstand. De handelszaken van de Lange Lozanastraat en Mechelsesteenweg liggen in de directe omgeving.

Alle appartementen beschikken over parkeerplaatsen of garageboxen en voldoende bergruimte in de parkeergarage. Parkings zijn apart aan te kopen. Om vanuit de appartementen een mooi uitzicht te garanderen wordt het bovengronds cederhouten parkeergebouw afgewerkt met een groen dak.

 

Eerste verdieping

Omschrijving Slaapkamers Badkamers Oppervlakte Terras Prijs
Appartement – 2339564 2 1 97 m² € 365.000
Appartement 3 2 191 m² 30 m² Verkocht
Appartement 3 2 223 m² 37 m² Verkocht

Tweede verdieping

Omschrijving Slaapkamers Badkamers Oppervlakte Terras Prijs
Appartement 3 2 191 m² 16 m² Verkocht
Appartement 3 2 223 m² 18 m² Verkocht

Derde verdieping

Omschrijving Slaapkamers Badkamers Oppervlakte Terras Prijs
Appartement 3 2 191 m² 16 m² Verkocht
Appartement 3 2 223 m² 18 m² Verkocht

Deel dit project

Kent u iemand die geïntereseerd kan zijn in dit project? Uitstekend, deel dit project dan met hem/haar.

Contacteer ons Sorenco

U moet uw voornaam invullen.
U moet uw familienaam invullen.
U moet uw e-mailadres invullen.
U moet een bericht invullen.