Vastgoed actualiteit

 • gebouw sorenco

  Samenleven in een appartementsgebouw wordt eenvoudiger

  Woont u in een appartement? Vanaf 1 januari 2019 moet het nieuwe appartementsrecht het beheer van de gemeenschappelijke delen eenvoudiger maken.

  Lees meer

 • Publiciteitspaneel Sorenco te huur

  Nieuwe regels voor huren en verhuren

  Wie een woning huurt of verhuurt, zal vanaf 1 januari 2019 het nieuwe Vlaamse huurdecreet moeten volgen.

  Lees meer

 • beeld huis_schenking

  Vastgoed schenken zit in de lift

  Het Waals Gewest heeft de belasting op schenkingen van vastgoed verlaagd. Het volgt het voorbeeld van Vlaanderen en Brussel. De notarissen voorspellen dat schenkingen van onroerende goederen de komende maanden weer erg op gang zullen komen.

  Lees meer

 • afbeelding sorenco

  Uw vastgoedmakelaar digitaliseert

  Binnenkort krijgt u van uw vastgoedmakelaar niet alleen de sleutel van uw nieuwe woonst, maar geeft hij u ook een digitale sleutel voor de toegang tot uw persoonlijk vastgoeddossier. De vastgoedmakelaars werken ook aan een tool die discriminatie op huurmar

  Lees meer

 • vg

  12 tips voor wie investeert in vastgoed

  Investeren in vastgoed is een ruim begrip en elk marktsegment heeft zijn eigen aandachtspunten. Tijdens Finance Avenue, de geldbeurs van De Tijd die zaterdag plaatsvindt, belichten vier experts alle hoeken van de vastgoedmarkt. U krijgt nu al een voorsmaak

  Lees meer

 • jh

  Onderhoudswerken in flatgebouw? Speciale lening kan oplossing zijn

  Lang niet alle mede-eigendommen hebben een spaarpot waarmee ze werken aan de gemeenschappelijke delen kunnen betalen. Een specifieke soort lening kan een uitkomst bieden.

  Lees meer