Vastgoed actualiteit

 • woonbonus verlengeng

  Is het nuttig om de termijn van het woonkrediet te verlengen in verband met de afschaffing van de woonbonus?

  Stel u heeft een 12-jarige hypothecaire lening met 1,42% intrest is het dan slim om deze te herfinancieren naar 20 jaar om zo langer gebruik te kunnen maken van de woonbonus?

  Lees meer

 • Verhuur met btw

  Verhuur met btw kan leiden tot discussies

  Sinds 1 januari 2019 is het mogelijk om als verhuurder een gebouw professioneel te verhuren met btw. Deze manier is sinds de aanschaffing ervan enorm populair geworden, toch zijn er nog een aantal praktische onduidelijkheden over deze vorm van verhuren.

  Lees meer

 • verkocht

  Alles over de afschaffing van de woonbonus

  De afschaffing van de woonbonus heeft belangrijke gevolgen voor wie een gezinswoning wil kopen. Hieronder de belangrijkste vragen op een rij.

  Lees meer

 • woonbonus

  Bent u nu nog op tijd voordat de woonbonus wordt afgeschaft?

  Vanaf 2020 wil de Vlaamse regering de woonbonus afschaffen. Dus voor wie nog wil genieten van dit fiscaal voordeel voor de gezinswoning, zal best nu nog een woning aankopen.

  Lees meer

 • Woning verven

  Helpt het optutten van uw woning voor een beter rendement bij de verkoop?

  Rommel in uw huiskamer is nooit echt bevorderend voor het verkopen van uw woning. Dit kan een verkeerd beeld creëren bij de kandidaat-koper. Het opruimen en decoreren rendeert als u uw woning snel en tegen een goede prijs wilt verkopen.

  Lees meer

 • Buurten in Antwerpen

  Buurten in Antwerpen

  Antwerpen heeft veel verschillende wijken en buurten met belangrijke bezienswaardigheden en historische elementen. Hieronder meer uitleg over de verschillende buurten in en rondom Antwerpen waar Sorenco woningen en kantoren verkoopt of verhuurd.

  Lees meer